Restaurant
Daily menu
Menu for the current week
Menu pro aktuální týden
Pondělí 13.1.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Úterý 14.1.2025
250 ml Gulášová polévka s bramborem | 39 Kč | |
1. | 150g Vepřové výpečky na pivu, bramborový knedlík, zelí | 149 Kč |
2. | 150g Kuřecí prso v pepřové omáčce, šťouchaný brambor | 149 Kč |
Středa 15.1.2025
250 ml Kuřecí vývar s nudlemi | 39 Kč | |
1. | 150g Balkánská kotleta, opečený brambor | 149 Kč |
2. | 120g Štěpánská hovězí pečeně, kynutý knedlík | 149 Kč |
Čtvrtek 16.1.2025
250 ml Tomatová polévka s rýží | 39 Kč | |
1. | 150g Husí játra na slanině, dušená rýže | 149 Kč |
2. | 120g Pštrosí vejce, bramborová kaše, kyselá okurka | 149 Kč |
Pátek 17.1.2025
250 ml Česneková polévka s bramborem | 39 Kč | |
1. | 150g Pikantní kuřecí kousky se zeleninou, bramboráčky | 149 Kč |
2. | 120g Hrachová kaše s uzeným masem, sázené vejce, okurka | 149 Kč |
Sobota 18.1.2025 « dnes
Hovězí vývar se zeleninou a bramborovými noky/Rinderbrühe mit Kartoffelklößchen | ||
Dršťková polévka z hlívy ústřičné/Kuttelsuppe aus Austernpilzen | ||
1. | Hovězí roštěná se smetanovo-pepřovou omáčkou s vídeňskou cibulkou, pečená jasmínová rýže | |
2. | /inderbraten mit Rahm-Pfeffersauce mit Wiener Zwiebeln, gebackener Jasminreis | |
3. | Medailónky z vepřové panenky s omáčkou ze sušených rajčat, hoblinky parmazánu, šťouchaný brambor/Schweinefiletmedaillons mit Sauce aus getrockneten Tomaten, Parmesanspänen, Stampfkartoffeln |
Neděle 19.1.2025
Hovězí vývar se zeleninou a bramborovými noky/Rinderbrühe mit Kartoffelklößchen | ||
Dršťková polévka z hlívy ústřičné/Kuttelsuppe aus Austernpilzen | ||
1. | Hovězí roštěná se smetanovo-pepřovou omáčkou s vídeňskou cibulkou, pečená jasmínová rýže | |
2. | /inderbraten mit Rahm-Pfeffersauce mit Wiener Zwiebeln, gebackener Jasminreis | |
3. | Medailónky z vepřové panenky s omáčkou ze sušených rajčat, hoblinky parmazánu, šťouchaný brambor/Schweinefiletmedaillons mit Sauce aus getrockneten Tomaten, Parmesanspänen, Stampfkartoffeln |
Restaurant
Permanent menu
Soup
According to the daily menu
Meatless meals
150 g Fried cheese
100 g Czech Camembert
Ready meals
150 g Beer beef goulash Chalupník
150 g Beef sirloin in cream sauce with bohemia dumplings, lemon, cranberries, whipped cream
Minute meals
150 g Fried pork schnitzel
400 g Meat marinated pork ribs in beer, mustard, horseradish, bread
200 g Beef burger in a pretzel bun (lettuce, tomato, bacon, onion, cheddar), potato fries, tartar sauce
150 g Fried chicken schnitzel
200 g Pulled pork in a pretzel bun with onion marmalade and blue cheese, served with French fries and tartar sauce.
200 g Grilled pork chop with thyme Demi Glace, roasted mini potatoes, and parsley pesto.
200 g Baked BBQ chicken wings with citrus dip and bread
200g Tartar steak, toast
Salad dishes
300 g Vegetable salad with chicken and honey-mustard dressing
Delicacies for beer of our production
120 g Smoked paprika bacon, cucumber, onion, mustard, bread
120 g Starch spread, bread
100 g Pickled ermine, bread
1 pc Pickled drowned drowning, bread
150 g Pork brawn with onion and vinegar, bread
1 pc Perštejnská toast with meat mixture, sprinkled with cheese
Desserts
1 pc Pancake with ice cream, homemade caramel and almonds
1 pc Pancake with marmalade
1 pc Pancake with Nutella
1 pc Ice cream scoop
1 pc Chocolate beer cake
Side dishes
200 g Potato chips
200 g Potato croquettes
200 g Mashed potatoes with bacon
200 g Boiled potato
150 g Bohemian dumpling
200 g Small vegetable salad
200 g Grilled vegetables (courgette, aubergine, pepper, tomato, onion)
1 slice Bread
1 slice Toast
Tartar sauce
Ketchup
The weight of meat and side dishes is given in raw state.